Klubbens Diversehandel info

Klubbens Diversehandel är en liten butik på  landet i Västra Husby utanför Söderköping och Norrköping men som också finns på nätet sedan mars 2022. Butiken säljer enbart 100% växtbaserade produkter och fokuserar på att tillhandahålla ekologiska produkter. I sortimentet finns även rättvisemärkta produkter. Klubbens Diversehandel vill bidra till ett mer ekologiskt och socialt hållbart samhälle för djur, natur och människor. Klubbens Diversehandel strävar efter att tillhandahålla spännande växtbaserade produkter, vardagliga basvaror och det lilla extra i tillvaron. Klubbens Diversehandel importerar produkter för att utöka det växtbaserade sortimentet i Sverige. 

Klubben

Klubben har under lång tid varit butik.  Klubbens handelsbod etablerades 1883, på fotot på förstasidan syns namnet Garn- och Diversehandel.

På 1970-talet slog butiksportarna igen men öppnar nu i en mer modern tappning. Vi startar i liten skala med en webbutik men kommer även ha en mindre fysisk butik 

med fokus på ekologiska och växtbaserade (veganska) matvaror. Vi riktar oss framförallt till boende i Västra Husby med omnejd men även andra intresserade via vår webbutik. 

Just nu är sidan under uppbyggnad så nya produkter och mer utförlig information om dem kommer kontinuerligt, tack för ert tålamod!

De historiska bilderna på Klubbens diversehandel kommer från Västra Husby hembygdsförening, www.vhhf.se.

Synpunkter

Tankar och synpunkter är jättevälkomna och tas främst emot via mail: [email protected]

Information om upphämtning

För boende i närområdet finns upphämtning som leveransalternativ. Vardagar må-on och fr går det att hämta varor mellan kl 17-18  som beställts senast kl 16 samma dag.

Upphämtning sker vid infarten till Klubben den tid som önskats i samband med beställning. Önskemål om dag och specifik tid för upphämtning meddelas i meddelanderutan i samband med beställning. 

Hitta till oss: 

https://www.hitta.se/kartan!~58.48920,16.17319,16.32605365388882z/geocode!l=58.4892:16.173193/tileLayer!l=3/tr!i=1sNGN77e