Vegankassen - vego, eko, reko    Vegankassen - Vego-Eko-Reko!

Vad är Vegankassen?

Vegankassen är en kasse för dig som äter växtbaserad mat eller vill göra det i större utsträckning men som också vill laga god mat ganska snabbt och enkelt för det mesta men som ibland tar sig an lite mer tidskrävande matprojekt. 

Vegankassen är en kasse för dig som tycker om att prova nya växtbaserade produkter och som tycker det är viktigt att vår matkonsumtion är hållbar för djur, natur och oss människor.

Vegankassen innehåller ingredienser, recept och information till utvalda rätter som du tillagar själv. Vegankassen strävar efter att du ska behöva köpa till så lite ingredienser som möjligt och att i princip allt du behöver ska finnas i kassen. Ingredienserna kommer också ge ett tillskott i ditt skafferi då inte alla skafferivaror används fullt ut. För den som prenumererar kommer kassen att anpassas utifrån dina tidigare beställningar för att undvika alltför mycket dubbletter av produkter som det går åt lite av, exempelvis soja, buljong och kryddor. Det alternativet har därför ett lägre pris.

Med begreppet växtbaserad avser vi samma kost som faller inom begreppet vegansk, dvs rätter och ingredienser som helt och hållet är eller består av vegetabilier. Båda begreppen används omväxlande med samma innebörd i vegankassens information och kommunikation.

Hoppas du blir nöjd med kassen och ge gärna feedback på den! 

Kassen finns i olika storlekar och utformning för hemleverans eller leverans via post beroende på var du bor. Kassen går att köpa enskilt eller som löpande prenumeration. Kassen utkommer var 14:e dag.


Hemleverans

Vegankassen levereras hem i områdena Söderköping, Norrköping, Västra Husby, Snöveltorp och Luddingsbo. I Västra husby går det även att hämta upp kassen.

Prenumeration

 Vid prenumeration får du hem din vegankasse var 14:e dag utan att behöva beställa kassen vid varje tillfälle. Första kassen betalas i kassan men sedan sker betalningar via månadsfaktura. Det lägre priset beror på att kassen anpassas efter de kassar du tidigare köpt för att undvika för mycket dubbletter av exempelvis soja, kryddor och liknande. Prenumerationen har en månads uppsägningstid.


Beställning


Vegankassen beställs via www.klubbensdiversehandel.se/vegankassen där du väljer det alternativ som passar dig bäst. Senast två veckor innan leverans behöver vi ha din beställning.

Du kan också välja till ytterligare produkter från 

www.klubbensdiversehandel.se och www.vegangott.se utan extra fraktkostnad. Välj då fraktalternativet upphämtning och skriv beställning av Vegankassen i meddelandefältet.